Dormitor Ivy

Iti doresti un copil mereu creativ caruia sa nu ii fie teama sa aiba cele mai indraznete idei si solutii si sa isi surprinda mereu prietenii si dascalii cu acestea? Ofera-i mediul potrivit, alege-i dormitorul Ivy proiectat de designerii nostri pentru un maxim de functionalitate cu maxim de originalitate. 

Este alcatuit din 2 paturi suprapuse, fiind potrivit atat pentru camerele cu 2 copii, patul de jos putand insa servi si drept canapea sau spatiu de socializare pentru camerele cu un singur copil.

Sistemul de rafturi, sertare si dulapuri e perfect pentru a depozita jucariile si boad-game-urile pustiului tau, astfel incat camera va avea mereu un aspect ordonat, aerisit, iar copilul tau va putea face ordine singur.

Cromatica de verde, portocaliu si bej transforma acest dormitor nu doar intr-un spatiu hiper-creativ, dar si intr-unul pe care il vor invidia toti prietenii copilului tau.

Dormitorul Ivy nu se afla in acest moment pe stoc, acesta putandu-se realiza la comanda conform specificatiilor tale privind designul, materialul si cromatica acestuia.22 alte produse din aceeasi categorie: