Dormitor Sole

Dormitorul este universul tau intim in care iti petreci cam jumatate din timp, asa ca este esential sa il alegi conform preferintelor si aspiratiilor tale. Este, daca vrei, cea mai importanta incapere din casa ta, cea care se identifica cel mai mult cu tine si stilul tau de viata.

Dormitorul Sole este gandit pentru cei dependenti de lumina, de caldura si personalitatea spatiului. Este realizat din lemn de fac albit si MDF, astfel ca tu te vei trezi in fiecare dimineata cu aroma esentei de lemn pur, si vei atinge noptiera sau dressingul cu finisaje elegante, tot din acelasi tip de lemn. 

Chiar daca textura este una premium, designul pieselor de mobilier este modern, minimalist si ti se potriveste si daca ai un stil de viata dinamic sau daca esti sau te simti foarte tanar.

Detaliile de textura si forme sunt luxoase fara a fi excesiv de opulente iar cromatica este una deschisa, potentand lumina de interior.

Dormitorul Sole nu se afla pe stoc iar fotografia are scop pur ilustrativ. Daca ti-l doresti acesta se va realiza conform specificatiilor tale de material si textura. 22 alte produse din aceeasi categorie: