Dormitor Mini

Dormitorul este locul unde vrei sa te trezesti in fiecare zi plin de energie! Dormitorul Mini a fost gandit pentru cei mai dinamici, care nu pot sta locului si care adora sa fie inconjurati de mobilier minimalist, cu un inalt grad de functionalitate si foarte usor de intretinut.

Realizat din MDF, intr-o cromatica de alb si gri petrol, alcatuit din corpuri modulare concepute pentru a putea fi integrate intr-un spatiu mic sau generos, dormitorul Mini se potriveste atat adolescentilor, cuplurilor sau celibatarilor care apreciaza stilul curat, minimalist, elegant, modern.

Piesele de mobilier ce alcatuiesc dormitorul Mini sunt elegante, cu finisaje avangardiste, astfel incat incaperea ce alcatuieste dormitorul tau va arata mereu elegant si special, chiar daca designul interior al casei tale este unul clasic.

Pentru a intregi look-ul original al acestor piese de mobilier  te sfatuim sa alegi o vopsea indrazneata pentru dormitorul tau.

Dormitorul Mini nu se afla pe stoc in acest moment, iar fotografia are un scop pur ilustrativ. Acesta poate fi realizat la comanda pe specificatiile tale de dimensiuni, cromatica si material.22 alte produse din aceeasi categorie: