Dormitor Figaro

Iti doresti tot ce e mai bun pentru copilul tau si vrei sa-i dezvolti gustul pentru frumos cat mai devreme? Alege-i dormitorul Figaro si invata-l de mic sa pretuiasca esteticul. Dormitorul Figaro este realizat intr-un stil modern din mdf si lemn masiv si alcatuit dintr-un pat si o noptiera cu un sistem de sertare care ii va permite sa isi depoziteze obiectele personale.

Albul este alegerea cromatica perfecta pentru a crea un ambient elegant si minimalist, usor de integrat in orice tip de rezidenta. 

Finisajele cochete ce alcatuiesc piesele modulare ale mobilierului Figaro il fac potrivit mai ales pentru camerele de fetite, tinere domnisoare care isi vor forma gustul pentru rafinamentul frantuzesc inspirat de acest mobilier.

Dormitorul Figaro nu se afla pe stoc iar fotografia prezentata are doar rol ilustrativ. Acesta se poate realiza la comanda pentru a acomoda specificatiile tale privind dimensiunile, materialul si culorile utilizate in realizarea lui.22 alte produse din aceeasi categorie: