Living Bolero

Livingul este cea mai spatioasa incapere din casa ta, locul unde iti primesti oaspetii sau unde petreci timp alaturi de membrii familiei tale.

Mobilierul de living este cartea de vizita a casei tale si de el depinde prima impresie a invitatilor tai.

 

Livingul Bolero ti se potriveste daca esti o fire creativa care cauta sa aiba in jur stimuli ai inspiratiei. Biblioteca este compartimentata pentru ca tu sa stii mereu unde ai romanele SF, dictionarele, albumele de familie dar si cd-urile preferate. Geometria bibliotecii o transforma in elementul de maxim impact al livingului tau si iti permite sa faci mix&match-uri creative cu obiectele casei tale, iar cromatica alba neutralizeaza efectul de 'mozaic' al acesteia. Biblioteca este realizata din MDF alb si sticla.

Canapeaua si masuta de cafea te vor astepta mereu acasa si te vor imbia la odihna sau socializare. Piesele de mobilier sunt gandite pentru a se potrivi oricarui tip de resedinta, fie el casa sau apartament. 

Nu e nevoie sa ai la dispozitie un spatiu foarte generos pentru a te putea bucura de livingul Bolero. Acesta este realizat la comanda iar dimensiunile, cromatica si materialul pot varia pentru a se potrivi spatiului pe care il ai la dispozitie si stilului tau.9 alte produse din aceeasi categorie: