Living Clara

Orele petrecute la tine acasa, in livingul tau, cu o carte in mana, sau la un film, sau impreuna cu oaspetii tai, sunt de neegalat. Bucura-te la maxim de confortul casei tale alegand livingul Clara, proiectat de designerii nostri pentru a acomoda toate exigentele tale in materie de stil, calitate si confort.

 

Livingul este realizat din MDF si compus din corpuri modulare ingenios proiectate pentru a-ti transforma spatiul de acasa intr-unul original si a-ti stimula creativitatea. 

Setul de console iti ofera variante elegante de depozitare a obiectelor de living iar cromatica in nonculoarea alb potenteaza efectul pieselor de mobilier. Estetica inedita a acestui living e oferita de geometria pieselor si de solutia de utilizare a spatiului fara a incarca.

 

Livingul Clara nu este disponibil pe stoc in acest moment. Fotografia prezentata este cu titlu ilustrativ. Livingul se poate realiza la comanda pe baza specificatiilor tale de dimensiuni, stil, compozitie si culoare.9 alte produse din aceeasi categorie: