Receptie pentru o companie producatoare de aparatura de aer conditionat

 Despre proiect:  Atunci cand suntem chemati sa realizam receptia unei companii suntem constienti de votul de incredere pe care ni-l acorda clientul pentru ca receptia este o piesa de mobilier speciala, 'cartea de vizita' a companiei.

Atunci cand proiectam si cream receptii ne place sa asimilam putin cultura companiei, inainte de a trece la desene. De primul contact al clientilor cu respectivul business depinde prima impresie si implicit soarta colaborarilor. Ne-am asumat statutul important care ni s-a oferit si am realizat conceptul pornind de la idee de aer ca fiind naturalul prin excelenta asa ca am decis ca toate elementele folosite sa sustina ideea de natural. Am optat pentru o cromatica usoara, deschisa si pentru cat mai multa lumina care sa sustina ideea de imaterial, lipsit de greutate. Accentele de culoare sunt de natura sa potenteze acest efect.

 Echipa implicata: 5 persoane.

 Ce s-a realizat: Zona receptie: desk receptie, ansamblu dulapuri depozitare (aflate in spate)

 Durata executiei: 2.5 saptamani

 Durata montaj: 2 zile

 MaterialeReceptie realizata din mdf furniruit cu stejar, ce ulterior a fost albit prin vopsire, plexiglas alb cu iluminare din spate; Dulapuri realizate din mdf furniruit stejar si albit prin vopsire (carcasa exterioara) si usi si carcasa interioara din pal melaminat de stejar19 alte produse din aceeasi categorie: