Carturesti Afi Cotroceni

 Despre proiect:  Fondatorul HERT Design: "Proiectul a fost realizat in colaborare cu arhitectul Adrian Cancer de la Square One. Datorita intarzierilor foarte mari generate de reamenjararea constructiva a spatiului (urmarind in acelasi timp si acordul celor de la Afi Cotroceni), pentru a livra la timp acest proiect instalarea a trebuit sa se implementeze la foc continuu cu echipe de montaj organizate pe schimburi si coordonate de catre o singura persoana(eu). Dincolo de toata alergatura si frumusetea proiectului tin minte ca adormeam la semafor incercand sa trec dinspre santier spre fabrica si invers."

 Echipa implicata: 20 de persoane.

 Ce s-a realizat: Magazin realizat in intregime: amenajari constructie din gips carton (pereti, tavan), podea si sapa epoxidica, lumini spatiu, mobilier lemn, tapiterie, corpuri de iluminat

 Durata executiei: 5 saptamani

 Durata montaj6 zile si nopti

 Materiale: Mobilier realizat din placaj multistratificat de plop, tapiterie textila, corpuri de iluminat, lumina spatiu realizata cu led-uri speciale (1 bec led avea puterea a 100 becuri led normale), desk-uri receptie placate cu corian (material compozit foarte versatil si foarte rezistent/dur). Structura constructie din gips carton, podea cu sapa epoxidica19 alte produse din aceeasi categorie: