Conformist

Fondatorul HERT Design despre proiect: "Realizat in colaborare cu arhitectul Cristian Corvin, proiectul Conformist este unul special pentru noi. Cu el incepe povestea atelierului HERT Design si a fabricii proprii de productie de mobilier.

Initial subcontractasem un furnizor pentru realizarea mobilierului magazinului Conformist. Aceasta decizie a generat insa intarzieri mari, iar la un moment dat implementarea era cu mult in urma planificarii iar calitatea era foarte greu de controlat.
Un prieten mi-a spus in gluma ca mai repede imi infiintez propriul atelier de productie de mobilier, gluma a inceput insa sa sune din ce in ce mai bine cu cat ma gandeam mai mult la ea. Am trecut la fapte a doua zi, cand am postat pe Internet anunturi pentru mesteri tamplari, proiectanti si manageri de proiect. In 5 zile am intervievat 40 de oameni si am inchiriat o hala ce a devenit atelierul HERT Design. Restul e poveste."

Mobilierul magazinului Conformist a fost primul proiect realizat in noua fabrica HERT Design.

 Echipa implicata: 8 persoane.

 Ce s-a realizat: Magazin realizat in intregime: amenajari constructie din gips carton (pereti, tavan), podea si sapa epoxidica, lumini spatiu, mobilier mdf vopsit lucios

 Durata executiei: 3 saptamani

 Durata montaj: 3 zile

 MaterialeMobilier realizat din placaj mdf vopsit lucios, lumina spatiu realizata cu spoturi. Structura constructie din gips carton, podea cu sapa epoxidica19 alte produse din aceeasi categorie: