OTV

Despre proiect:  Proiectul a fost realizat in colaborare cu scenografa celor de la Realitatea TV. S-a dorit un studio nou, elegant si modern, care sa intareasca imaginea de brand a televiziunii. La implementare au lucrat 8 persoane timp de 3 saptamani, iar montajul s-a facut in 2 zile. S-a lucrat intens si eficient, am intampinat situatii limita care ne-au unit ca echipa. Pentru ca emisiunile erau in direct, eram nevoiti sa montam mobilierul din cadru in pauzele de reclame, asa am reusit sa schimbam pe rand scaunele si apoi pupitrul in cateva minute cand nu se emitea in direct. 

 Echipa implicata: 8 persoane.

 Ce s-a realizatAmenajare integrala a noului studio: decor perimetral, pupitru, podea pe care s-a aplicat sapa epoxidica.

 Durata executiei3 saptamani

 Durata montaj: 2 zile

 MaterialeMobilier realizat din mdf vopsit mat si accesorizat cu plexiglas iluminat prin led; perete realizat din plexiglas si iluminat secvential prin led.




19 alte produse din aceeasi categorie: