Bucatarie Forza

Bucataria este un spatiu creativ, un loc al ideilor, al aromelor si al retetelor reusite. De ce sa alegi un design clasic cand poti opta pentru unul iesit din tipare?

Bucataria Forza e un centru de energie si vitalitate in casa ta, oricare ar fi stilul acesteia. Piesele de mobilier modulare realizate din MDF, pot fi dispuse perfect compact pentru o buna utilizare a spatiului.

Sistemul de dulapuri transparente suspendate este proiectat nu doar pentru depozitarea ustensilelor si a electrocasnicelor mici, ci si pentru a te ajuta sa le reperezi imediat, inainte de a deschide usa dulapului.

Blatul termorezistent iti va permite nu doar sa pregatesti ci si sa manuiesti preparatele chiar si la temperaturi foarte inalte.

Designul modern si finisajele glossy ofera o nota eleganta bucatariei iar cromatica contribuie la o ambianta proaspata, plina de vitalitate si energie.

 

Bucataria Forza nu se afla pe stoc, aceasta realizandu-se doar pe comanda, iar fotografia are titlu informativ. 
Modelul final poate suferi modificari in functie de necesitatile tale si de spatiul pe care il ai la dispozitie. 15 alte produse din aceeasi categorie: