Bucatarie Yellow

Bucataria vorbeste despre membrii unei case, este un element de armonizare a ambientului si un spatiu creativ. Din bucatarie se nasc povestile culinare si aromele care ii fac pe prieteni sa revina iar si iar la tine in vizita.

Daca stilul tau este aparte atunci si bucataria ta va fi una in care prietenii tai vor spune WOW! Fie ca ai o pasiune pentru gatit sau un doctorat in prepararea cocktailurilor, ai nevoie de un spatiu generos in bucatarie si de cat mai multa lumina.

 

Bucataria Yellow este realizata din MDF, finisajele sunt lucioase si elegante, reflectand lumina si oferind impresia de spatiu. Pe blatul termorezistent poti pune fara grija ibricul de cafea sau tava care-ti frige degetele.

Galbenul tare ofera senzatia de prospetime si veselie, chiar si atunci cand ai uitat ceva pe foc. Corpurile modulare sunt gandite in asemenea maniera incat sa poti depozita toate ustensilele de bucatarie, bucurandu-te in continuare de spatiu.

 

Bucataria Yellow nu se afla pe stoc, aceasta realizandu-se doar pe comanda, iar fotografia are titlu informativ. 
Modelul final poate suferi modificari in functie de necesitatile tale si de spatiul pe care il ai la dispozitie.15 alte produse din aceeasi categorie: