Companie – Hertdesign.ro

HERT Design este povestea unui atelier de mobilă customizat, creat din dorinţa de a transforma vise şi idei în piese de mobilier. HERT Design nu "produce" mobilă, ci creează experienţe, poveşti şi senzaţii prin piesele de mobilier în jurul cărora este exprimat apoi întreg spaţiul unei camere.
Povestea HERT Design s-a născut din pasiunea pentru design şi pentru frumos în general, însă mai ales din dorinţa de a oferi clienţilor o experienţă plăcută în momentul luării deciziilor pentru decorarea casei sau amenajarea spaţiilor comerciale. Echipa noastră consiliază clienţii cu entuziasm şi este responsabilă de fiecare etapă a procesului de producţie din momentul în care schiţa ideii clientului şi materia primă intră pe poarta atelierului şi până în momentul în care produsul finit este livrat către destinatar.
Tot ceea ce se întâmplă între aceste două momente este ceea ce face HERT Design diferit de ceilalţi producători de mobilă de pe piaţă. Avem o relaţie specială cu fiecare dintre clienţii noştri pentru că le oferim sfaturi, îi înspirăm şi îi încurajăm să îndrăznească, să îşi imagineze cum şi-ar dori să arate obiectul de care au nevoie, fără limite de culori, materiale sau forme.

Valorile atelierului de creaţie şi producţie de piese de mobilier HERT Design reflectă pasiunea cu care creăm fiecare obiect şi responsabilitatea cu care livrăm clientului produsul finit.

Diversitate
Suntem flexibili şi ne adaptăm tuturor genurilor de proiecte de mobilier: rezidenţiale sau comerciale, moderne sau clasice. Avem experienţă cu clienţi variaţi, un portofoliu divers, cât şi o echipă talentată şi unită, care are abilitatea de a împlini nevoile diferite ale clienţilor noştri.

Curaj / Asumare
Ne entuziasmează proiectele noastre şi răspundem celor mai îndrăzneţe solicitări în crearea pieselor de mobilier. Oricât de idealistă ar fi viziunea clienţilor noştri, depunem toate eforturile să punem în practică orice idee creativă.

Veritabil
Punem pasiune în creaţiile noastre pe care le lucrăm manual, astfel încât niciun obiect să nu semene cu altul. Conturăm piese de mobilier unice, cu personalitate, inspirate din viziunea noastră şi din imaginaţia clienţilor noştri.

Acurateţe
Suntem perfecţionişti, pentru că detaliile sunt de multe ori mai importante decât ansamblul. Lucrăm curat şi precis, cu materiale de cea mai bună calitate şi de ultimă generaţie. Ne respectăm şi consiliem clienţii, oferindu-le perspectiva specialistului.