Entrance

 Despre proiect: Entrance este un proiect special pentru noi, realizat in colaborare cu arhitectul Adrian Cancer de la Square One. Proprietarul magazinului a incercat initial productia mobilierului cu o alta firma, insa aceasta nu a reusit sa realizeze imbinarea materialului in unghiuri cu acuratete, pastrand si rigiditatea necesara structurii. Se ajunsese intr-un stadiu destul de avansat cu proiectul, insa rezultatul nu se ridica la nivelul exigentelor initiatorului, asa ca am fost chemati noi sa refacem tot proiectul de la zero. La telefon propunerea a sunat ca o provocare pe care nu stiam daca vrem sa ne-o asumam, nu in fiecare zi te cheama un client sa incepi de la zero un proiect aproape finalizat in care s-au investit deja resurse.

Am avut insa incredere in noi, in echipa HERT Design care dovedise in proiectele anterioare ca poate livra la exigente foarte ridicate, si am zis da.

Cea mai interesanta parte a fost testarea suprafetelor unghiulare sub greutate si gestionarea rezistentei imbinarilor. Pricipiul mobilierului magazinului Entrance este acela de diamant, particularitate regasita in toate elementele si suprafetele acestuia. 

 Echipa implicata: 7 persoane.

 Ce s-a realizat: Tot mobilierul magazinului: 10 piese de mobilier (9 ce reprezentau piese tip expozitor si 1 receptie)

 Durata executiei: 3 saptamani

 Durata montaj: 1 zi si 1 noapte

 Materiale: Mobilier realizat in totalitate din mdf vopsit mat19 alte produse din aceeasi categorie: